Sulisussarsiorpugut / Vi søger en medarbejder


Arctic Circle Business Maniitsumi sulisussarsiorpoq

Tunniusimasumik, inuussutissarsiornermi misissueqqissaarsinnaasumik, oqaluukkuminartumik suleqatigiuminartumillu suleqatissarsiorpugut.

Suliffeqarfiit takornariaqarnermilu suliaqartut Maniitsumi sullissavatit, atorfimmilu annertunerusumik nammineq aalajangiisuusassaatit, atorfimmilu ilaasortat isumagissavatit atorfinitsitsissallutillu, peqatigiiffiup pilersaarutai suliniutillu suliarissavatit. Pilerisaarinermi, suliniutinik aqutsinermi, misigisaqarnermi ilusilersuinermi ingerlatitseqqinnermilu ilisimasaqarnissat pingaaruteqarpoq. Tassa assiliiveqartussaagavit SoMelu pilerisaarut atortussaallugu. Maniitsup inuussutissarsiornermut suliffeqarfiinnut peqataallutit suliniutit nutaat tapersersorlugit peqataaffigisussaavatit.

Arctic Circle Business Qeqqata Kommuniani Sisimiuni allaffeqarput, illoqarfimmi inuussutissarsiornermi siunnersuisuullutik Maniitsumilu immikkoortortaqarfeqarlutik. Arctic Circle Business peqatigiiffiuvoq namminersortoq, siunertaraalu illoqarfimmi takornariaqarnermik – aamma inuussutissarsiornermi suliffeqarfiit nukittorsassallugit, aammattaaq pilersitsinermi ilitsersuinikkut siunersiueqatigiinnikkut, atassuteqatigiinnikkut, ineriartornikkut attaveqaqatigiinnermilu atatiinnarnissaa pilersaarusiornissarlu siunertaralugillu.

Piumasaqaatigut:

 • Assingusumik ilinniagaqassaatit

 • Takornariaqarnermut – aamma inuussutissarsiornikkut misilittagaqassaatit

 • Akisussaaffeqarlutit namminersorlutillu sulisinnaasutit

 • Naleqqiullutit sulisinnaasutit

 • Pilerisaarinermut ilisimasaqassaatit

 • Kalaallisut, qallunaatut oqalussinnaassaatit tuluttullu oqalusinnaaguit iluassaaq

 • IT-imi ilisimasaqarluassaatit

Soqutiginnissaguit atorfik pillugu, suleqatissarsiornerput Arctic Circle Businessilu pillugu atuaruk: www.arcticcirclebusiness.gl

Qinnuteqarfissaq kingulleq: 02.06.2020.

Isumaqatigiinnikkut kingorna atorfininneq pissaaq.

Qinnuteqaat mailikkut nassinneqassaaq uunga louise@acb.gl, allallugu ”Arctic Circle Business suleqatissarsiorneq”.

Apeqqutissaqassaguit Louise Lynge Berthelsen attavigiuk, oqarasuaat. +299 863500.

_________________________________________________________________________________

Projektmedarbejder til Arctic Circle Business Maniitsoq

Vi søger en engageret projektmedarbejder, som kan være med til at styrke det lokale erhvervsliv med analytisk sans, imødekommenhed og samarbejde.

Du får til opgave at betjene virksomheder og turismeaktører i Maniitsoq og tilknyttede bygder. Du får mulighed for at tilrette din hverdag, og stillingen indeholder en høj grad af selvbestemmelse, hvor du også skal varetage medlemspleje og medlemshvervning, gennemføre organisationens planer og projekter. Det er vigtigt at du har kendskab til markedsføring, projektledelse, oplevelsesdesign og formidling. Du begår dig nemt med et kamera og SoMe promovering. Du skal aktivt medvirke til at iværksætte nye-, proaktive projekter til gavn for Maniitsoqs erhvervsvirksomheder.

Arctic Circle Business er det lokale erhvervsråd i Qeqqata Kommunia med hovedkontor i Sisimiut og afdeling i Maniitsoq. Arctic Circle Business er en uafhængig og selvstændige organisation med hovedmål, at styrke det lokale turisme- og erhvervsliv, samt iværksætteri gennem vejledning og sparring, relationer, opbygning og vedligeholdelse af netværk og stærk branding og markedsføring.

Vi forventer at du:

 • Har relevant uddannelsesmæssig baggrund

 • Har turisme- og erhvervsmæssig erfaring

 • Arbejder ansvarsbevidst og selvstændigt

 • Trives i relationer

 • Kender alt til markedsføring

 • Behersker grønlandsk og dansk og gerne engelsk

 • IT kundskaber på højt niveau

Har vi fanget din interesse, så læs meget mere om stillingen, den søgte personprofil og Arctic Circle Business www.arcticcirclebusiness.gl

Ansøgningsfrist: 02.06.2020.

Ansættelse start snarest efter aftale.

Ansøgning sendes pr. mail til louise@acb.gl, mrk. ”Projektmedarbejder Arctic Circle Business i emnefeltet.

Har du spørgsmål, kan du kontakte Louise Lynge Berthelsen, tlf. +299 863500.