top of page

Arctic Circle Business, Qeqqata Kommuniani inuussutissarsiornermut siunnersuisooqatigiit pisortassar

Dansk længere nede.

Maanna pisortaasoq allamik suliffittaartussanngormat, anguniagaqallaqqissumik iliuuseqarsinnaasumillu pisortassarsiorpugut. Pisortaq aqutsilluarnermigut, misissueqqissaarsinnaanermigut suleqateqarnissamullu piumassuseqarnermigut angusaqarluarsinnaasoq ujartorparput. Tamatumani piumasaqaataavoq suliffeqarfimmik ingerlatsineq kiisalu politikkikkut aalajangersaasarnernut peqataasinnaassasutit ilisimasaqassasutillu.

Atorfik neqeroorutigisarput:

Arctic Circle Business tassaavoq Qeqqata Kommuniani inuussutissarsiornermut siunnersuisooqatigiit Sisimiuni Maniitsumilu allaffeqartoq. Arctic Circle Business peqatigiiffiuvoq arlaannaannulluunnit attuumassuteqanngitsoq, siunertaalu pingaarnerit tassaapput nunagisami takornariaqarnikkut inuussutissarsiornikkullu nukittorsaaneq. Aallarnisaasunut siunnersuineq, suleqateqarneq attaveqaatillu atorlugit nittarsaassineq ussassaarinerlu.

Aalajangiisuuvoq illit suleqatigiit akornanni siuttutut suleqataalluarnissat, piumassuseqarluartuussaatit attaveqatigiinnermullu piginnaaneqarlutit. Taamaaliornikkut Arctic Circle Business tapersersorneqarlualersissavat inuussutissarsiornikkullu ineriartortitsinermi suleqatissaqqissutut qitiusutullu inissisimatillugu.

Atorfik ACB-ip allaffiani Sisimiuni inissisimavoq. Sisimiut innuttaasumut eqeersimaartumut periarfissarpassuaqartitsivoq, pinngortitaq assigineqanngitsoq alianaalluinnartorlu ukioq naallugu atorluarneqarsinnaasoq najugarfigaarput.

Aqutsisuuffigissavatit sulisut pikkorissut tunniusimasullu. Maannamut suliniutit assigiinngitsorpassuit pissanganartullu ingerlapput sulilu arlallit pilersaarutaallutik.

Aningaasarsiat pisinnaasat aallaavigalugit inissinneqassapput, immikkut isumaqatigiissuteqarnikkut.

Naatsorsuutigaarput:

[if !supportLists]· [endif]Suliffeqarfik inuussutissarsiornerlu pillugit anguniagaqartuusutit isumassarsiaqarluarlutillu.

[if !supportLists]· [endif]Suliniutinik aqutsineq misilittagaqarfigilluarpat suliffeqarfinnik qinikkanillu peqataatitsinermi misilittagaqarlutit.

[if !supportLists]· [endif]Tulluartumik ilinniagaqarnikkut tunuliaqutaqarnissat

[if !supportLists]· [endif]Suliffeqarfinnut siunnersuinermik, naatsorsuutit pillugit ilisimasaqarnermik aningaasaqarnerlu pillugit ilisimasaqariissasutit.

[if !supportLists]· [endif]Aqutsinermut paasisimasaqarluassasutit attaveqariaatsinullu nukittuumik inissisimasutut kulturit arlariit akornanni suleqateqarsinnaassasutit.

[if !supportLists]· [endif]Pitsaassaqaaq kalaallisut qallunaatullu piginnaasaqartuuguit.

[if !supportLists]· [endif]Suliffimmut atasumik angalanissat annertusarsinnaasut piareersimaffigissagitit.

Apeqqutissaqaruit attavigikkit Juliane Henningsen, tlf. +299 86 35 00, imlt. Siulersuisut siulittaasuat Petrus Olsvig-Kleist tlf. nr. +299 52 76 20

Qinnuteqaat

Qinnuteqaatit ilinniakkat, CV oqaaseqaatillu ilanngullugit kingusinnerpaamik tigoreersimassavagut: 11/11 2019. Qinnuteqaat mailikkut nassiunneqassaaq siulersuisut siulittaasuannut Petrus Olsvig-Kleist-imut uunga: pok.sisimiut@stark.gl

Illoqarfimmi allameersumut atorfimmut atatillugu malittarisassat qaqugukkulluunniit atuuttut naapertorlugit sulisunut inissiamik pequsersorsimanngitsumik innersuussisoqarsinnaavoq. Malittarisassat qaqugukkulluunniit atuuttut naapertorlugit inissiamut innersuussutigineqartumut akiliutit qularnaveeqqutillu akilerneqassapput.

Atorfininnissamut oqaloqatiginninnerit ataavartumik ingerlanneqassapput.

Tusarfiginissat qilanaaraarput.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vores direktør har søgt nye udfordringer, derfor søger vi en visionær og handlekraftig direktør, der skaber resultater gennem lederskab, analytisk sans, engagement og samarbejde. Det kræver, at du har kendskab til virksomhedsdrift og samtidig har forståelse for og kan indgå i politiske processer.

Vi tilbyder en stilling i:

Arctic Circle Business som er det lokale erhvervsråd i Qeqqata Kommunia med kontorer i Sisimiut og Maniitsoq. Arctic Circle Business er en uafhængig organisation med hovedmålet at styrke det lokale turisme- og erhvervsliv, samt iværksætteri gennem vejledning og sparring, relationer, opbygning og vedligeholdelse af netværk og stærk branding og markedsføring.

Det er afgørende, at du ser dig selv som i teamet som ”spillende træner”, er en ildsjæl og en stærk kommunikator, der kan skabe opbakning til Arctic Circle Business som organisation, samarbejdspartner og central aktør i erhvervslivets udvikling.

Stillingen er placeret på ACB´s kontor i Sisimiut. Sisimiut byder på utroligt mange muligheder for den aktive borger, dertil en helt unik natur, som kan anvendes året rundt.

Du bliver chef for en lille håndfuld særdeles dygtige og motiverede medarbejdere. Der er utroligt mange spændende og varierede aktiviteter og opgaver i gang, og endnu flere er på vej.

Løn efter kvalifikationer, på individuel kontrakt.

Vi forventer at du:

[if !supportLists]· [endif]Har visioner og idéer for fornyelse både ind i egen organisation og ift. det lokale erhvervsliv.

[if !supportLists]· [endif]Har erfaring med projektledelse med inddragelse af både private og politiske interessenter.

[if !supportLists]· [endif]Relevant uddannelsesmæssig baggrund

[if !supportLists]· [endif]Erfaring med virksomhedsrådgivning—vejledning, revision og økonomi.

[if !supportLists]· [endif]Forståelse for ledelse og relationer i interkulturelle sammenhænge.

[if !supportLists]· [endif]Det vil være en stor fordel, såfremt du er dobbeltsproget grønlandsk/dansk.

[if !supportLists]· [endif]Er indforstået med en vis rejseaktivitet

Har du spørgsmål, kan du kontakte Juliane Henningsen, tlf. +299 86 35 00, eller bestyrelsesformand Petrus Kleist på tlf. nr. +299 52 76 20

Ansøgning

Ansøgning med oplysninger om uddannelse og CV samt referencer bilagt skal være os i hænde senest: 11/11 2019. Ansøgning sendes pr. mail til bestyrelsesformand Petrus Kleist på denne mail: pok.sisimiut@stark.gl

Der tilbydes bohaveflytning samt mulighed for at kunne blive anvist personalebolig, for hvilken der betales depositum og husleje, forbrug m.v. efter de til enhver tid gældende regler, for udenbys kandidater.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

bottom of page