top of page

Petrus Olsvig-Kleist siulittaasutut nutaatut qinerneqarpoq / Petrus Olsvig-Kleist er valgt som forma

Petrus Olsvig-Kleist er valgt som formand for Arctic Circle Business: "Jeg gerne fokusere på at vores arbejde bliver mere synligt for borgerne. Det er vigtigt at erhvervslivet har én samlet stemme udadtil hvor ACB udgør fundamentet for samarbejdet mellem virksomheder, kommunen og Selvstyret og øvrige samarbejdspartnere. Vi er med til at sikre gode rammer for erhvervslivet og iværksætterne til gavn for økonomien i vores region. Jeg glæder mig til at servicere erhvervslivet sammen med ansatte i Arctic Circle Business."

Petrus Olsvig-Kleist siulittaasutut nutaatut qinerneqarpoq. "Suliatta avammut innuttaaqatitsinnullu ersialaarnerunissaat suliniutigerusuppara. Pingaaruteqarpoq inuussutissarsiortut ataatsimut avammut nipeqarnissaat. ACB suleqatigiiffittut suliffeqarfiit, kommuni kiisalu Namminersorlutik Oqartussat suleqatillu allat akornanni qitiusutut inissisimavoq. Inuussutissarsiortut atugaat kiisalu aallarnisaasut aallarnisarnerminni periarfissaat pitsaasuutikkusuppagut, aningaasaqarnikkut siuariartornissaq anguniarlugu. ACB-mi sulisut peqatigalugit qilanaarivara inuussutissarsiortunut sullissinissara."

bottom of page