top of page

MANIITSOQ SALIGAATSOQ – REN MANIITSOQ

SULIFFEQARFINNUT NAMMINERSORTUNULLU QAAQQUSSUT - INVITATION TIL ARBEJDSPLADSER OG VIRKSOMHEDER

Arctic Circle Business Maniitsoq og Hotel Maniitsoq i samarbejde med Qeqqata Kommunia ved Maniitsoq vil gerne i gangsætte Saligaatsoq i vores by, som Maniitsoq Saligaatsoq / Ren Maniitsoq. – Det er planen, at Maniitsoq Saligaatsoq bliver et årligt tilbagevendende event, og vi vil derfor invitere arbejdspladser og virksomheder til et opstartende og planlægningsmøde fredag den 18. maj 2018 kl. 14-15. Mødet foregår på Hotel Maniitsoq.

Vi håber flere virksomheder og arbejdspladser vil være med i oprydningen af byen for affald, og komme til planlægningsmødet.

Formålet med Maniitsoq Saligaatsoq er, at få rengjort omkringliggende natur i vores by til gavn for både os selv, natur og dyreliv samt at skabe opmærksomhed om forurening. Der ud over er det ønsket om, at vores by bliver en del af CSR Greenland’s projekt for oprydning i hele Grønland den 14. juni 2018 kl. 14-17.

Mødets indhold bliver; introduktion til Saligaatsoq og af initiativtagerne, forslag til oprydningsplan, og nedsættelse af en arbejdsgruppe for Maniitsoq Saligaatsoq. Der vil være kaffe/the og kage.

Tilmelding til planlægningsmødet kan ske til steffen@acb.gl – senest 17. maj 2018 inden kl. 14.00.

For yderligere informationer, se linken om Saligaatsoq:

http://www.csr.gl/Fokusomr%C3%A5der/Milj%C3%B8/Saligaatsoq/tabid/255/language/da-DK/Default.aspx

Med venlig hilsen

Arctic Circle Business, Hotel Maniitsoq & Qeqqata Kommunia

bottom of page