top of page

Vellykket jobmesse i Maniitsoq.

Arctic Circle Business takker virksomheder som deltog i jobmessen i Maniitsoq. Vi har taget lidt billeder under jobmessen som vi fremviser her.

Arctic Circle Business er med fordi vi ønsker at give de ældste folkeskoleårgange en bedre forståelse for arbejdsmarkedet, give dem er bedre kendskab til en række erhverv og uddannelsesmuligheder, øge ambitionsniveauet, klæde lærere og ledelse bedre på til at yde den bedste rådgivning og udvikle et samarbejde mellem skoler og virksomheder om vejledning, erhvervspraktik og elevernes employability.

11 virksomheder deltog til jobmessen i Maniitsoq den 22. januar 2018.

I samarbejde med Atuarfik Kilaaseeraq, har vi aftalt at køre CSR-projektet VIS-SIV (Virksomheder ud i skoler - Skoler ud i virksomheder) hvert skoleår, og vi regner med at skulle arrangere jobmesse igen i fremtiden.

Udover jobmesse kører vi andre VIS-SIV projekter, såsom: Hvor elever fra skolen kan besøge virksomheder med henblik på at få indblik på erhvervslivet, og hvor virksomheder kan besøge bestemte klasser i ældstetrinnet og fremvise deres arbejde, og vi håber at kunne samarbejde med jer i disse projekter.

bottom of page