top of page

Maniitsumi suliffinnik nittarsaassineq iluatsilluarpoq.

Arctic Circle Business suliniarnermut peqataavoq atuartut angajulliit suliffeqarnermut ilisimasaat qaffassarniarlugit. Taamatullu ilinniarfigineqarsinnaasut atorfiillu assigiinngitsut ilisimasaqarfigineqarnerulernissaat anguniakkanillu annertusaanissaq siunertaapput. Ilinniartitsisut sulisitsisullu sakkussaannik ineriartortitsineq suleqatigiinnermillu pilersitsineq siunertaraarput. Taamaaliornitsigut siunnersuineq pitsaasoq, suliffinnilu misileereernermi siunissami sulilernissamut piareersimaneruneq angusinnaanngussavarput.

Suliffeqarfinnik nittarsaassinermi Maniitsumi 22. Januar ingerlanneqartumi suliffeqarfiit 11-t peqataapput.

Arctic Circle Business-ip Atuarfik Kilaaseeraq suleqatigalugu CSR-imik suliniut VIS-SIV (Virksomheder ud i skoler - Skoler ud i virksomheder) ukiut atuarfiit tamaasa ingerlattarniarlugu isumaqatigiippugut, qularnanngilarlu suliffeqarfinnik saqqummersitsineq tulleqarumaartoq.

Suliffeqarfinnik saqqummersitsinerup saniatigiut suliniutit allat VIS-SIV'imi aamma ingerlatissavagut, soorlu atuartut suliffeqarfinnut paasisassarsiorlutik pulaartarnissaat taavalu suliffeqarfiit atuarfimmi klasse-nut pulaarlutik saqqummiisarnissaat, neriuppugullu taakkunani suliniutini aamma suleqatigisinnaajumaarlusi.

bottom of page