Juliane Henningsen ansat som ny direktør i Arctic Circle Business

Det var en enig bestyrelse, der onsdag pegede på Juliane Henningsen som Arctic Circle Business’ nye direktør. Juliane Henningsen kommer fra en stilling som direktionssekretær hos Halibut Greenland Aps i Ilulissat.

”Jeg er meget glad for at få Juliane med på holdet,” siger bestyrelsesformand Jens Christian Eldevig. I bestyrelsen har vi lagt stor vægt på erfaringerne hun har erhvervet sig hos Halibut Greenland Aps, hendes arbejde med kommunikation og projekt koordinering, samt hendes erfaring med at arbejde ind i det politiske landskab.

Vi har fundet en kandidat, der er klar til at tænke nyt og skabe resultater i samarbejde med regionens interessenter, og ind i de udviklingsplaner vi arbejder med i Arctic Circle Business.

Juliane Henningsen er oprindeligt fra Ilulissat, 33 år og har en bachelor i samfundsvidenskab fra Ilisimatusarfik. Hun er tidligere medlem af folketinget og Inatsisartut. Hun har bl.a. siddet som formand for Nunafonden og næstformand Standing Committee of Arctic Parliamentarians i Folketinget. Juliane er mor til 3 børn og lever sammen med Ittukusuk Heilmann, som er fra Sisimiut.

Den nye direktør tiltræder sin stilling 1. oktober på kontoret i det gamle værft i Sisimiut, hvor hun skal stå i spidsen for Arctic Circle Business’ to afdelinger i Maniitsoq og Sisimiut.

Foto: Juliane Henningsen