Atlantikup avannaanii suliniutinut tapiissutit / Støtte til nordatlantiske projekter


ATLANTIKUP AVANNAANII SULINIUTINUT TAPIISSUTIT

North Atlantic Tourism Association’ip (NATA-p) Kalaallit Nunaanni, Savalimmiuni Islandimilu ataatsimoortumik ineriartortitsinissaq avammullu tuniniaanissaq suliaraa. NATAp takornariaqarnermik ineriartortitsinermik avammullu tuniniaanermik kiisalu atuarfiit paarlaasseqatigiinnerannut, timersortartut angalanerannut aamma kulturikkut paarlaasseqatigiinnerit Nunat Avannarliit Killiit akornanni suliniutit tapersersorpai. Kingusinnerpaamik qinnuteqarfissaq tassaavoq 25. august 2017.

UANI PAASISAQARNERUGIT QINNUTEQARLUTILLU

______________________________________________________________________________________________________________________

STØTTE TIL NORDATLANTISKE PROJEKTER

North Atlantic Tourism Association (NATA) arbejder for den fælles udvikling og markedsføring af turisme for Grønland, Færøerne og Island. NATA støtter projekter indenfor turismeudvikling og markedsføring, samt rejsestøtte til skoleudveksling, sportsrejser og kulturudveksling mellem de vestnordiske lande. Ansøgningsfristen er d. 25. august 2017. LÆS MERE OG ANSØG