Info-møde om Grønlandsk Erhvervsmesse i Grønland

Arfininngorneq 06.05.2017 Nal. 14.00 Amerdlok´-mi pisussaq : Nutaaliornerup, iT-p, ilusilersuinerup imaluunniit nerisassat nutaat iluanni aallartitsisunngorniarpit? Imaluunniit illit ingerlatsiviilluunniit allarluinnarmik ingerlatsivisi? - Isumaqatigaajuk ineriartorneq siuariartornermut aqqutissaasoq? Taava aallartitsisunut aammalu Kalaallit Nunaanni Danmarkimilu ingerlatsivinnut pioreersunut, siunissami suleqatigiinnissamik soqutiginnittunut, takutitsinermut peqataajartorit. »Ingerlatsiviit nukittorsaruk« takutitsinerup qulequtaraa, taannalu Aarhusimi ingerlanneqassaaq septembarip 6-anni 7-annilu. Tassani attaveqarfissanik eqqortunik pilersitsisinnaavutit. Tunisassiat tuniniarnissaannut ineriartortinnissaannulluunniit naleqquttunik suleqatissarsiorit, nutaanillu ilisimasaqalerlutit. Aallartitsisutut aammalu ingerlatsivittut pioreersutut. Annertunerusumik paasisaqarusukkuit - Peqataarsuppit/-si: Uunga mailerit anders@nukiga.dk takutitsinermi illit/ilissi saqqummiussinissarsi pillugu paasissutissanik pillutit. Nunanut tamalaanut attaveqarfik – Aarhusimi kalaallit inuussutissarsiutinik takutitsinerat Internationalt KontaktForum – Grønlandsk ErhvervsMesse i Aarhus. Satser du på et iværksætterliv inden for innovation, IT, design eller nye fødevarer? Eller arbejder du eller din virksomhed derudaf med noget helt andet? Er du enig i, at udvikling er vejen til vækst? Så kom på messe for iværksættere og etablerede virksomheder i Grønland og Danmark, som er interesserede i et fremtidigt samarbejde. »Styrk din virksomhed« er temaet for messen, som foregår den 6. og 7. september i Aarhus. Her kan du udvikle det rigtige netværk. Få relevante samarbejdspartnere til at afsætte eller udvikle produkter, og få ny viden. Både som iværksætter og som etableret virksomhed. Vil du/I være med: Mød op på Amerldkok´ Lørdag d. 06.05.2017 Kl. 14.00 Til september åbnes dørene til Grønlandsk ErhvervsMesse, som vil blive den første af sin slags, og i den forbindelse vil der være et oplæg i Sisimiut d. 6. maj 2017 omhandlende messen. Messens formål er at samle iværksættere og etablerede i et fælles formål om at styrke grønlandske og europæiske erhvervsforbindelser med udgangspunkt i Aarhus. Messen er for alle indenfor innovation, IT, transport, design, fødevare eller dem med helt nye idéer. Fra Sisimiut deltager Ulrik Lyberth med sin virksomhed Maki Seaweed Greenland. Om at deltage i messen siger han: ”Jeg vil gerne deltage i messen da det er ukendt i Danmark og resten af Europa (verden), at vi (jeg) har tang som er vokset op i verdens reneste farvande og tørret i en af verdens reneste lufte - som også er blevet betegnet som prima råvare/vare af f.eks. Ole G. Mouritsen og Susse Wegeberg - kendte indenfor tangverdenen. Derudover gøre det bekendt at Grønland er et land med masser af muligheder for at udvikle tangproduktion.” Dertil håber han, at messen vil kunne være med til at skabe et større netværk og skabe interesse for tangproduktionen i Grønland. Der vil i løbet af messen blive afholdt konference og workshops, der vil omhandle nye forretningsmodeller, samarbejdsformer, vækstmodeller og metoder. Messen finder sted d. 6.-7. september 2017 i Aarhus på Centralværkstedet, som ligger tæt på både midtbyen og havnen. I den forbindelse kommer Anders, der arbejder med messen, til Grønland og giver oplæg om de muligheder messen kan give erhvervslivet i Grønland. Oplægget vil finde sted d. 6. maj i Sisimiut, og der vil være kaffe og snacks til arrangementet. Har du spørgsmål om messen eller andet kan du kontakte Anders Günzel-Jensen: anders@nukiga.dk Ønsker du mere information om messen, se: www.nukiga.dk/messe/