top of page

Evalueringsrapport af Polar Fish 2016

Vi har nu fået evalueringsrapporten fra dette års Polar Fish messe, der blev afholdt her i Sisimiut i dagene 23. 24. og 25. september.

Tilbagemeldingerne er tilfredsstillende, om end der hele tiden er plads til forbedringer. Det vil Arctic Circle Business gøre sit til at få rettet op på frem til næste messeafholdelse i 2018.

Her de væsentligste tilbagemeldinger fra udstillerne:

Hele 90% af udstillerne meddeler at deres indtryk af messen var meget tilfredstillende eller tilfredstillende.

80 % af udstillere, havde kontakt med potentielle kundeemner, og at forventningerne viste sig at være højere end forventet eller som forventet.

100% af udstillerne vurderede service og det generelle informationsniveau forud for messen, som meget tilfredstillende eller tilfredstillende.

Ligeledes vurderede 100% af udstillerne AKKC’s service i forbindelse med messens gennemførelse (opbygning, forløb, nedtagning) som meget tilfredstillende eller tilfredstillende.

83% af udstillere foretrækker afholdelse af messen om efteråret mod kun 17% foretrækker afholdelse af messen om foråret.

65 % af udstillere vurderer sideløbende arrangementet: ”Eksport”, ”Finansiering”, ”Rammevilkår for det Grønlandske fiskeri” og ”Urban Seafood” meget tilfredstillende eller tilfredstillende.

Endelig forventer hele 70% af udstillerne forventer at deltage på Polar Fish 2018.

Arctic Circle Business ser frem til at medvirke ved en endnu bedre messe i efteråret 2018

Vinderne af kategori : Kreativitet, innovation og lokalforankring blev vinderne fra Aalborg Zoo & Ungdomshuset Nutaraq i Sisimiut.

Vinderne af kategori : Teknologi, intensitet og unik præsentation blev vinderne fra Arctic Star ApS i Sisimiut

Vinderne af kategori : Kreativitet, innovation og lokalforankring, blev vinderne fra Aalborg Zoo & Undomshuset Nutaraq i Sisimiut

bottom of page