top of page

Meddelelse fra Greenland Business:

Få støtte til dit turismeprojekt

Grønlands Selvstyre har oprettet en særlig erhvervsfremmepulje, der skal komme projekter i den grønlandske turisme til gavn. Formålet er at fremme grønlandske turismeprojekter. Hensigten med støtteordningen er således at støtte initiativer, der fremmer et bredt, mangfoldigt og selvbærende privat erhvervsliv. Erhvervsprojektet, som der ansøges om støtte til, skal have et kommercielt sigt. Søg støtte og få 50 % af dine omkostninger dækket – dog maksimalt 300.000 kr. Find flere oplysninger på www.innovation.gl eller tag kontakt til Greenland Business A/S per mail info@greenlandbusiness.gl eller telefon 342880

Hent ansøgningsskema her:

Dansk: Skema: ANSØGNING om støtte til turismeprojekter Vejledning til anvendelse af Grønlands selvstyres bekendtgørelse nr. 14 af 27. juni 2016 – turismeprojekter Kalaallisut:

Immersugassaq: Takornariartitsinermi suliniutinut tapiissuteqarnissamut QINNUTEQAAT Namminersorlutik Oqartussat nalunaarutaat nr. 14, 27. juni 2016-imeersup atornissaanut ilitsersuut – takornariartitsinermik suliniutit

bottom of page