Destination Arctic Circle på Vestnorden Travel Mart

Vestnorden Travel Mart er den årlige business-to-business messe for turisme i de vestnordiske lande, med hovedfokus på Island, Grønland og Færøerne. På messen i Reykjavik mødtes hundredvis af regionens turisme fagfolk for at udveksle viden og ideer, og sidst men ikke mindst gøre forrentninger.

I år deltog Arctic Circle Business for at promovere vores destination, Destination Arctic Circle og det lykkedes at fange agenternes opmærksomhed med at kunne præsentere en brede vifte af de mange spædende tilbud vores område har at tilbyde over hele året.

Arctic Circle Business repræsenterede alle dem der udbyder oplevelser for turister i Qeqqata Kommunia. Det var fokus på den nye flyrute mellem Island og Kangerlussuaq med det mål at Air Iceland vil i fremtiden udvider sæsonen hertil.

Udover at promovere de mange muligheder destinationen vi har at tilbyde, kunne Destination Manager Ólafur Rafnar fortælle om flere spændende projekter og nye produkter der vil styrke vores destination endnu mere som et ønske rejsemål i fremtiden.

Med et kommende UNESCO område, nyt havne anlæg i Kangerlussuaq og vej der forbinder kyst ved indland kan destinationen kun glæde sig til at tage imod flere gæster i fremtiden.

Budskabet var simpelt, vores destination kan tilbyde alt det bedste af Grønland i alle sæsoner!

Vestnorden Travel Mart 2016 - foto:VNTM