Islandske Dage i Nuuk (22.-24.10)

Det Grønlandsk-Islandsk Handelskammer arrangerer i samarbejde med den Islands Generalkonsulat i Nuuk, Islandsstofa (Promote Iceland) og Air Iceland en konference i Nuuk, 22. – 24. oktober 2015.

Her vil det være muligt for islandske firmaer at arrangere møde med grønlandske firmaer og deltage i konferencen der bliver afholdt i kulturhuset Katuaq. Formålet med konferencen skal være med til at styrke kontakten mellem de to lande og promovere de vare- og serviceudbud islandske firmaer kan tilbyde den grønlandske befolkning.Dette er et enestående tilbud for grønlandske firmaer for at danne direkte kontakt med islandske firmaer der er interesseret i det grønlandske marked.Interesserede opfordres til at markere disse datoer. Yderligere oplysninger om programmet bliver snart annonceret.